Gratis gebruik van de steiger

Roeien op de Maas

Op loopafstand ligt aan de Maasdijk onze eigen aanlegsteiger met twee roeiboten, waar je gratis gebruik van mag maken (niet op zondag). Op een mooie zonnige dag is het heerlijk om naar de overzijde van de Maas te roeien, waar je neer kunt strijken op het strandje om te genieten van een picknick en om een duik te nemen in het verfrissende water.

Spelen in de nostalgische speeltuin

Met de veerpont heb je de mogelijkheid om over te steken naar Nederhemert-Zuid, waar een bezoek aan één van de oudste speeltuinen van Nederland zeker de moeite waard is. De kinderen kunnen er naar hartelust spelen op de nostalgische speeltoestellen, terwijl je als ouders op het terras onder de bomen kunt genieten van een kopje koffie. En zijn de kinderen uitgespeeld, dan kunnen zij genieten van een ijsje of een overheerlijke pannenkoek.

Meer informatie

Fietsen door de Bommelerwaard

Op RouteYou, Fietsen123 en op route.nl zijn fietsroutes te vinden, die je de schoonheid van de Bommelerwaard laten zien. Schitterende routes door de mooie natuur!

Meer informatie

De Neswaarden in Aalst

In Aalst bevind zich De Neswaarden (4.2 km) wat superleuk is voor jong en oud! Er is een gratis speeltuin, je kunt er zwemmen, voetballen en heerlijk genieten van de zon of zoek lekker de schaduw op onder één van de vele bomen. Een echte aanrader!

Meer informatie

Heerlijk rustig viswater!

Als je van rust en van vissen houd is er op een paar kilometer afstand een prachtig natuurgebied De Lieskampen en De Rampert, waar je niet alleen heerlijk rustig kunt vissen maar ook wandelen, fietsen of paardrijden.

Meer informatie

Het charmante vestingstadje Heusden

Als je wat verder weg wil is Heusden (13 km) een schitterend historisch vestingstadje met verschillende eetgelegenheden, waaronder een pannenkoekenrestaurant. Perfect voor een stadswandeling of fietstocht.

Meer informatie

De stad Woudrichem

De oude vestingstad Woudrichem (17.5 km) is evenals Heusden een bezoek waard! Je vindt er naast verschillende bezienswaardigheden ook verschillende restaurants. En zelfs een heuse pannenkoekenboot!

Meer informatie

De Biesbosch

Een prachtig natuurgebied, dat is Nationaal park de Biesbosch (47.5 km)! Stap op de boot in het plaatsje Drimmelen voor een twee uur durende rondvaart. Liever zelf een boot huren? Dat kan ook. Combineer een tochtje op de boot eens met een wandel- of fietstocht. Gegarandeerd een plezierig dagje weg!

Meer informatie

Slot Loevestein

Jong en oud beleven geschiedenis op Slot Loevestein (11 km). Ontdek de middeleeuwen, staatsgevangenis, de ontsnapping van Hugo de Groot en de Hollandse waterlinie, er is van alles te beleven.

Meer informatie

De stad 's-Hertogenbosch

’s-Hertogenbosch (15.5 km) is een mooie stad om te bezoeken, je kunt er winkelen, een rondleiding door Sint Jans Kathedraal of wat ook heel leuk is varen over de Binnendieze, een historische vaartocht door de binnenstad. En vergeet niet een echte Bossche Bol te eten bij banketbakkerij Jan de Groot !!

Meer informatie

Sloepverhuur

Bij Van Zeelst sloepverhuur in Well (3.8 km) huur je een luxe sloep en kun je genieten van de rust en ruimte op het water. Je vaart over de Bergsche Maas naar Heusden, Woudrichem of de andere kant uit naar de Zandmeren in Kerkdriel of verder naar Den Bosch.

Meer informatie

Hoppies in Ammerzoden

In Ammerzoden/Hedel (4.8 km) bevindt zich: Hoppies, waar vies worden mag! Spelen in de natuur, genieten op het terras, een onbezorgd dagje uit. Tip: Bezoek de website voor de vele mogelijkheden die er zijn voor een compleet verzorgde dag bij Hoppies.

Meer informatie

Boerengolf Hedel

Bij Boerengolf Hedel speel je de variant op het reguliere golf in het weiland tussen de koeien en langs sloten, ook varen met een roeiboot en een heerlijke tussenstop bij ijsboerderij de Schoonheuvel, maken het geheel compleet. Kijk voor leuke arrangementen, culinair genieten, excursies of een combinatie van verschillende activiteiten verder op de website.

Meer informatie

De stad Zaltbommel

Zaltbommel (10 km) is een gezellige vestingstadje aan de Waal met veel bezienswaardigheden en activiteiten. Voor wandelaars en fietsers biedt Zaltbommel veel mogelijkheden, met zijn mooie gevels, oude stadswallen en de beroemde Bommelse Toren van de Sint Maartenskerk. En daarnaast het rustige buitengebied met zijn rivierdijken en karakteristieke dorpen. Meer informatie kunt u vinden op TRIP Bommelerwaard.

Meer informatie

Decoratie van de Bagijnhof

De decoratie in de appartementen van Maasblick komen van Bagijnhof cadeau en woonwinkel uit Veen. Een winkel vol met schitterende potten, lampen, vazen, kussentjes, kaarsen en mooie takken om de potten op te maken. Je wordt super goed geholpen en komt altijd met iets leuks thuis. Adres: Bagijnhof 10, Veen. Let wel op de openingstijden!

Meer informatie